Maassluis massage

Bij Serenity Beautysalon krijg je meer dan een schoonheidsbehandeling. Ook voor ontspanning voor je lichaam én geest kun je bij ons terecht. Voor een Maassluis massage door een echte professional die weet wat ze doet, tegen een scherpe prijs en in een fijne omgeving ben je hier aan het juiste adres.

Maassluis massage

De Maassluis massage van Serenity Beautysalon

Stress, spanning en vermoeidheid kunnen zich ophopen in je lichaam en je dagelijkse leven verstoren. Gelukkig is er een oplossing die niet alleen ontspannend is, maar ook helpt bij het verlichten van pijn, het verminderen van stress en het bevorderen van je algehele welzijn: Namikoshi Shiatsu Massage.

Wat een Namikoshi Shiatsu Maassluis massage is? Dat vraag je je hoogstwaarschijnlijk af. Daar vertellen we je graag wat meer over, want dit is mogelijk iets wat je leven gaat veranderen mits je dat toelaat. Deze Maassluis massage maakt gebruik van een unieke massagetechniek die drukpunten op je lichaam behandelt met de duimen en handpalmen van de masseur. Wat deze techniek zo bijzonder maakt, is de combinatie van Oosterse inzichten en Westerse kennis. Dit komt doordat het niet alleen gebaseerd is op de energiebanen in je lichaam, de zogenaamde meridianen, maar ook aandacht besteedt aan de impact van drukpunten op je spieren en zenuwstelsel. Zo wordt het beste van beide werelden gecombineerd en dát is waar je van profiteert tijdens een uurtje heerlijke Maassluis massage.

Maassluis massage

Waar helpt een Maassluis massage je bij?

Een Shiatsu Maassluis massage helpt je bij een aantal dingen die van groot belang zijn als het gaat om je welzijn. Zo is een Maassluis massage zeer effectief bij het verlichten van diverse klachten, van spierpijn tot hoofdpijn. Het kan ook helpen bij het verminderen van stressgerelateerde symptomen, zoals angst en spanning. Daarnaast heeft heet positieve effecten op het endocriene systeem, dat verantwoordelijk is voor de regulering van hormonen in je lichaam. Ook kan een Maassluis massage helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en helpen de drukpunten en massagetechnieken om vastzittende spieren los te maken en je lichaam meer ontspannen en soepel te maken.

Maak een afspraak

Gebruik nu de contactgegevens die je op de site van Serenity Beautysalon vindt om een afspraak te maken voor jouw Maassluis massage. Hetzelfde geldt overigens als je nog vragen hebt; we helpen je graag met wat meer informatie.

Neem contact op