Schoonheid

Vrouw

Man

Jeugd

Acne

Anti-aging

Iontoforense

Excellent microneelding

Excellent dieptepeeling

Excellent Ultrasoon

Aroma touch massage

Iontoforense behandeling

Aroma touch massage

Iontoforense behandeling

Vrouw

Vrouw

Elke vrouw is anders, elke huid is anders. Maar één ding hebben bijna alle vrouwen gemeen: schoonheid is belangrijk. Serenity Beautysalon biedt verschillende behandelingen aan van 60 minuten tot 90 minuten, afhankelijk van je wensen en huidtype.

Tijdsduur en kosten

Een gezichtsbehandeling 60 minuten is bij Beautysalon Serenity te boeken vanaf €60,-

Man

Bij Serenity Beautysalon zijn de mannen ook van harte welkom om hun huid goed te onderhouden. Gezichtsbehandelingen voor mannen hebben een aantal vaste onderdelen, waaronder reinigen, exfoliëren, een masker en een hydraterende crème. De huidverzorging begint met een reiniging en een scrub waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Ook onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters worden verwijderd. Dit kan soms wat gevoelig zijn. Wanneer de huid schoon is, kan hij gehydrateerd worden. Omdat de mannenhuid vaak droger is dan die van een vrouw, wordt er een intens voedende crème gebruikt, die niet vet is. Je verlaat de salon met een schone en frisse huid die weer zacht en gezond aanvoelt.

Man
Tijdsduur en kosten

Een gezichtsbehandeling 60 minuten is bij Beautysalon Serenity te boeken vanaf €60,-

Jeugdbehandeling

Jeugd

De huid van jongeren is anders dan die van volwassenen en verdient een eigen behandeling. Bij deze behandeling wordt je huid niet alleen gereinigd, maar ook gestoomd.
Bovendien is er extra aandacht voor het verwijderen van onzuiverheden, waarbij ook je poriën worden gereinigd. Tot slot breng ik een masker en dagcrème aan.

Tijdsduur en kosten

Een jeugdbehandeling 60 minuten is bij Beautysalon Serenity te boeken voor €50,-

Acne

Acne is een huidaandoening waarbij mee-eters, puistjes, rode bultjes en/of onderhuidse ontstekingen voorkomen. Acne ontstaat door de verstopping van talgklieren en komt dan ook vooral voor op plekken waar we veel talgklieren hebben, zoals in het gezicht en op ons bovenlichaam. Onbehandeld kan acne ook vervelende littekens veroorzaken.

Tijdsduur en kosten

Een Acnebehandeling 60 minuten is bij Beautysalon Serenity te boeken voor €60,-

Acne
Anti aging

Anti-Aging

Tot ongeveer je 25ste levensjaar is je huid op haar mooist. De huid heeft dan een snelle celdeling is stevig en elastisch. Na je 25ste begint langzaam de huidveroudering zijn intrede te doen. De eerste tekenen van huidveroudering zie je dan vaak verschijnen door fijne lijntjes rondom de ogen. Vanaf je 25ste word je celdeling langzamer waardoor je huid minder snel herstelt en daardoor de kans bestaat dat de huid sneller ouder kan worden. Bij de een gebeurt dit sneller als bij de ander.

Tijdsduur en kosten

Een Anti-aging behandeling 90 minuten is bij Beautysalon Serenity te boeken voor €85,-

Iontoforese behandeling

Wat is Iontoforese? 
Iontoforese is een behandeling waarbij huidverzorgingsproducten op moleculair niveau diep in de huid worden gesluisd zodat ze daar effectiever hun werk kunnen doen. Door het gebruik van gelijkstroom wordt de natuurlijke barriére van de huid doorbroken. Iontoforese activeert de celstofwisseling en bevordert de bloedcirculatie vanduit de diepere huidlagen. Het verhoogt het verjongingsvermogen van de huid en verbetert het huidbeeld al na enkele behandelingen.

Let op! Mocht u een pacemaker, metalen pinnen of platen in uw lichaam hebben, dan wordt deze behandeling afgeraden.

Tijdsduur en kosten

Een behandeling met iontoforese van 60 minuten is te boeken bij Beautysalon Serenity voor €65,-.
Ook in kuurverband te boeken. 

Iontoforese is geschikt voor ieder huidtype. Bij de volgende klachten is Iontoforese aan te raden:

Als voor- of nabehandeling op een zonvakantie;

Verouderde huid;

Droge huid;

vochtarme huid;

Rokershuid;

Acne.

Excellent microneedling

Microneedling is een techniek, waarbij de huid met minuscule naaldjes gecontroleerd geperforeerd wordt. Met andere woorden: er worden hele kleine gaatjes geprikt in de huid die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om dit te herstellen. Doordat het natuurlijke wondgenezingsproces in de huid wordt geactiveerd, worden de cellen in de huid die collageen en elastine aanmaken, geactiveerd. De hoeveelheid van collageen en elastine hebben invloed op de stevigheid en het volume in de huid. Microneedling is daardoor goed inzetbaar bij rimpels en fijne lijntjes, maar is ook goed voor (acne) littekens en een grove huidstructuur. De huid wordt verstevigd, de huid ziet er gezonder uit, de doorbloeding is geoptimaliseerd en de huid voelt gladder en steviger aan.

Microneedling
Tijdsduur en kosten

Een microneedling behandeling 90 minuten is bij Beautysalon Serenity te boeken vanaf €90,-
Ook in kuurbehandeling te boeken.

Excellent dieptepeeling

De biopeeling gezichtsbehandeling is een effectieve behandeling, die zich richt zich op pure huidverbetering, het wordt daardoor zeer gewaardeerd door klanten met huidproblemen of met een iets onrustige huid. Tevens een perfecte anti-aging behandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden

Wat is Biopeeling?

Biopeeling is een kruidenpeeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering. Deze biopeeling behandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en natuurlijke ingredienten van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

Welk resultaat kunt u verwachten?

De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderd. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar. Advies is om de biopeeling iedere 4 à 6 weken te herhalen.

Effectief bij:

Acne en onzuiverheden;

Anti-aging, Anti rimpel behandeling;

Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid;

Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker;

Grove poriën;

Fijne lijntjes en rimpels;

Vette, glimmende huid;

Littekens, striae.

Tijdsduur en kosten

Een gezichtsbehandeling excellent 90 minuten is bij Beautysalon Serenity te boeken vanaf €90,-
Ook in kuurbehandeling te boeken.

Excellent Ultrasoon

Ultrasoon of ultrageluid behandelingen zorgt er voor dat de werkstoffen makkelijker in de diepere huidlagen terecht komen, om zo een nog beter resultaat van de producten en de behandelingen te verkrijgen. De ultrasoon behandeling is heel makkelijk in bijna iedere behandeling toe te voegen.

Het ultrasoon apparaat werkt met hoogfrequente supersonische oscillatie. Er bestaan twee mogelijke toepassingen.

Allereerst, de reinigingsfunctie. In deze modus kan het apparaat zeer effectief acne, vet, korsten, bacteriën, callus en overtollige cosmetica, enz. reinigen. Het kan onzuiverheden van de epidermis grondig verwijderen. Hierdoor krijg je een schoon en gezond gelaat.

Ten tweede, kan het ultrasoon apparaat ook met hoogfrequente supersonische oscillatie de huid verwarmen, huidvezels wederom terug tot leven brengen en de doorbloeding van de huid bevorderen. Het kan diep in de huid vocht en (ook in olie oplosbare !) voedingsstoffen inbrengen om een gezonder en mooier gelaat te krijgen en om zwarte vlekken, acne en rimpels, enz. te verwijderen.

Tijdsduur en kosten

Een kuurbehandeling Ultrasoon is bij Beautysalon Serenity te boeken vanaf €250,-