Parfum unisex

Op zoek naar een parfum voor iedereen? De parfum unisex die je bij Serenity Beautysalon kunt aanschaffen, is bij uitstek geschikt voor iedere drager. Dit betekent dat je altijd lekker kunt ruiken, een goed cadeau achter de hand hebt voor iedere ontvanger en natuurlijk; dat je profiteert van scherpe prijzen en groot gemak. Hieronder lees je hoe we ons parfum unisex aan je verkopen en waarom dit dé oplossing is voor iedereen die bereid is de revolutionaire kant van de parfumwereld te accepteren.

Wat is ons parfum unisex?

Bij Serenity Beautysalon begrijpen we dat parfum persoonlijk is en dat het jouw stijl en persoonlijkheid moet weerspiegelen. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van unisex geuren aan die zowel mannen als vrouwen aanspreken. Geen gedoe meer met gescheiden mannen- en vrouwencollecties; hier gaat het puur om wat bij je past! Bovendien bieden we dit aan in onze parfum tap. Tap Parfum is een nieuw concept dat parfum dragen makkelijk, betaalbaar én duurzaam maakt. Hier vertellen we je graag wat meer over. Lees je mee?

De prijzen van tap parfum unisex

Benieuwd naar de prijzen van ons parfum unisex? Daar doen we niet geheimzinnig over! We zijn er namelijk trots op. Trots waarop? Op het feit dat we de prijzen laag houden én je de beste kwaliteit parfum aanbieden die maar mogelijk is. Voor de eerste keer dat je een parfum unisex bij ons aanschaft, betaal je bijvoorbeeld €12,50 voor 30ml, €17,50 voor 50ml en €27,50 voor 100ml. Voor de refills geldt dat je respectievelijk €10,00, €15,00 en €25,00 betaalt. Dit betekent dat je razendsnel geld bespaart met het aanschaffen van heerlijke geurtjes! Dat is dan ook de reden dat onze 100ml versies momenteel zijn uitverkocht, maar we houden je op de hoogte over veranderingen hieromtrent.

Parfum unisex

Hoe werkt het?

Hoe de tap parfum unisex werkt? Nou, je hebt al een beetje een idee kunnen krijgen als je hebt gelezen over de prijzen. Als je een nieuwe hebt gekocht en die op is, kun je hem bijvullen bij ons in de winkel. Dit komt doordat Serenity Beautysalon een officieel verkooppunt is van Tap Parfum. Ons parfum unisex kun je hier dus makkelijk aanschaffen tegen scherpe prijzen. Lekker makkelijk én duurzaam. Waarom duurzaam dan? Omdat je niet telkens weer nieuwe flesjes hoeft aan te schaffen en de fabrikant deze moet verschepen. Luxe, betaalbaar parfum is daarmee in handbereik voor iedereen!

Parfum unisex als cadeau

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een vriend, familielid of geliefde? Overweeg dan om een leeg flesje Tap Parfum te kopen en laat de ontvanger zelf de hoeveelheid kiezen; of het nu 30 ml, 50 ml of 100 ml is. Zo geef je een persoonlijk cadeau dat altijd gewaardeerd wordt. Een parfum unisex die je bij Serenity Beautysalon koopt, is gegarandeerd een succes bij elke ontvanger.

Kom langs bij Serenity Beautysalon

Benieuwd naar onze overheerlijke geuren? Kom dan langs bij Serenity Beautysalon om jouw eerste parfum unisex aan te schaffen of een refill te halen. Als je hier nog vragen over hebt, kun je ons natuurlijk ook altijd bereiken via de contactgegevens die je op onze website vindt.

Neem contact op