Parfum tap

Bij Serenity Beautysalon bieden we je graag alles wat je nodig hebt om je mooi en verzorgd te voelen. Lekker ruiken hoort daar natuurlijk ook bij en daarom zijn wij een officieel Tap Parfum verkooppunt! Bij de parfum tap ben je in staat je parfumflesjes goedkoop bij te vullen. Je ruikt weer de hele dag lekker zonder daar al te veel voor te betalen; dát is parfum tap van Serenity Beautysalon. Lees je hieronder verder over wat onze parfum tap inhoudt en hoe je hier het beste gebruik van maakt?

Wat is parfum tap van Serenity Beauty?

De parfum tap van Serenity Beautysalon is eigenlijk heel simpel. Het concept is als volgt; Tap Parfum is een nieuwe, betaalbare manier om van parfum te genieten. Het stelt je in staat om jouw geliefde geuren te kopen en bij te vullen tegen een fractie van de prijs van traditionele parfums. Want waarom zou je meer betalen als je hetzelfde kunt krijgen voor minder? Dat is een vraag die je niet rationeel zou kunnen beantwoorden. Daarom werkt onze prijsstructuur als volgt:

Houdt er echter wel rekening mee dat je alleen refills kunt kopen als dat een refill is van dezelfde geur. Koop je een andere geur, dan betaal je de normale prijs. Wél kun je uiteraard eenmalig de normale geur kopen en daarna gebruikmaken van ons refill concept met de parfum tap.

Parfum tap

De voordelen van parfum tap

De parfum tap bij Serenity Beautysalon gaat gepaard met verscheidene voordelen, dat had je waarschijnlijk al wel door! Om het je net zo makkelijk te maken als het bijvullen van je parfum met de parfum tap, hebben we de voordelen hier nog eens voor je op een rijtje gezet.

Zo is de parfum tap in eerste instantie enorm betaalbaar. We bieden jou namelijk dezelfde geweldige geuren als de high-end merken, maar dan voor veel minder geld.

Daarnaast draag je bij aan een stukje duurzaamheid. Door te kiezen voor refills, help je het milieu te sparen door minder afval te produceren. Dit komt onder andere doordat je elke keer hetzelfde flesje gebruikt. Want zeg nu eens eerlijk; dat is toch helemaal niet nodig?

Ook profiteer je van enorme keuzevrijheid. Met een breed scala aan geuren om uit te kiezen, vind je altijd iets bij de parfum tap dat bij jouw stijl past. En dat gaat uiteraard met het grootste gemak! Bij de parfum tap draait alles om eenvoud. Kies je geur, kies je formaat en geniet van je nieuwe parfum.

Kom langs bij Serenity Beauty

De parfum tap vind je bij ons in de winkel, in Serenity Beautysalon! Kom daarom nu langs om te ervaren wat het gemak is van de parfum tap. Betaal niet te veel, ruik lekkerder dan ooit en ga voor duurzaamheid; de voordelen van dit revolutionaire idee liggen nu binnen handbereik.

Neem contact op